Nieuws

Algemeen nieuws: Penningmeester afgetreden
   (19-11-2017)

Penningmeester Elly Verschuren-Brouwers is per 28-10-2017 afgetreden als bestuurslid bij jkvCocon. Julie Meeuwissen heeft deze functie (tijdelijk) overgenomen. 

 

Heeft u interesse om deze of een andere vrijwilligersfunctie te bekleden bij jkvCocon? Stuur dan een mail met motivatie en werkervaring naar info@jkvcocon.nl

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


Algemeen nieuws: Trainers gezocht!
   (19-11-2017)

Heb jij altijd al trainer willen worden? Dat kan!

 

JkvCocon is op zoek naar vrijwilligers voor verschillende trainingsgroepen, namelijk:
- Breda maandagavond, kids van 12-18 jaar; een ervaren trainer (18+) die samen met de huidige trainers een gestructureerde training neer kan zetten. Ervaring met klimmen en training geven vereist.
- Breda dinsdagavond, kids van 8-10 jaar; een ervaren klimmer (15+) die aan de slag wil gaan als assistent trainer, ervaring met training geven is een pré, maar geen vereiste. 
- Breda vrijdagavond, kids van 12-18 jaar; een klimmer (18+) die aan de slag wil gaan als assistent trainer. Basiskennis klimmen vereist, ervaring met training geven niet, maar is wel een pré.
- Breda zondagochtend, kids van 9-12 jaar; een ervaren trainer (18+) die de leiding kan nemen en samen met de huidige trainers een goede wekelijkse training neer kan zetten.

Als je interesse of vragen hebt kan je een persoonlijk bericht op Facebook sturen of mailen naar info@jkvcocon.nl Het is altijd mogelijk om een keer te komen kijken bij een training.

Voldoe je niet aan de profielen maar heb je toch interesse dan kan je dit altijd aangeven en kijken we of we een passende vrijwilligersfunctie voor je hebben. 

Wil je geen training geven maar je op een andere manier voor Cocon inzetten door een andere vrijwilligersfunctie te bekleden, dan kan je ook altijd mailen met een omschrijving van wat je zou willen doen. Alle hulp is welkom!

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...