Bestuur / Commissies

Jeugd Klimvereniging cocon wordt volledig gerund door vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de vereniging. Maar wat gebeurt er allemaal bij Cocon?

Bestuur

 Naam
VoorzitterAnna Vrins
SecretarisJulie Meeuwissen
PenningmeesterJulie Meeuwissen
LedenadministratieJulie Meeuwissen
Cyril Rosman
Algemeen bestuurslidEddo van Kolck
Job van de Noort
Cyril Rosman

Om contact op te nemen met de penningmeester kunt u mailen naar penningmeester@jkvcocon.nl, voor de overige bestuursleden kunt u mailen naar info@jkvcocon.nl, uw mail wordt dan doorgestuurd naar de juiste persoon.

 

Trainers

Iedere trainingsgroep krijgt training van een vast team van trainers. Deze mensen zorgen iedere week voor een leuke, gezellige, leerzame, maar vooral ook veilige training. Onze trainers worden door ons opgeleid op het gebied van training geven, veilig klimmen en klimtechnieken, zodat ze zo goed mogelijk training kunnen geven!

Instructeurs

Naast onze vaste trainers hebben we ook instructeurs die speciaal opgeleid zijn om gevorderde touwtechnieken te mogen geven en buitenweekenden mogen begeleiden.

Activiteitenteam

Ons activiteitenteam organiseert de verschillende weekenden, kampen, wedstrijden en klimhaldagen.

Coördinatoren

Coördinator Breda: Julie Meeuwissen julie@jkvcocon.nl
Coördinator Den Haag: Anna Vrins anna@jkvcocon.nl

Ook meehelpen?

Al deze mensen zetten zich, vaak al jaren, belangeloos in voor cocon. Denk jij dat jij ons ook kunt helpen? Wil jij je ook inzetten? Heb jij bijvoorbeeld altijd al training willen geven of een activiteit willen organiseren? Neem gerust contact op! Je krijgt er een boel voor terug; heel veel waardering van onze klimmers en een heleboel gezelligheid! 

 


Ogenblik a.u.b. ...