Aanmeldformulier

Hierbij schrijf ik mij in bij Jeugd Klimvereniging Cocon en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Wij willen u er op attenderen dat klimmen een risicosport is.

 

NKBV lidmaatschap & verzekering
Alle leden van JKV Cocon dienen aangesloten te zijn bij de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging (NKBV). Daarnaast is een reisverzekering van de NKBV aanbevolen. Met de doorlopende reisverzekering weten we zeker dat al onze leden goed verzekerd zijn tijdens het klimmen. Een normale reisverzekering dekt klimongevallen namelijk niet. Onze klimvereniging kan bovendien gebruik maken van de collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NKBV en diverse subsidiemogelijkheden waarmee we kosten voor onze leden betaalbaar houden. Ook worden onze trainers en begeleiders opgeleid via de NKBV-Academie. Daarnaast heb je zelf alle voordelen van het lidmaatschap van de NKBV, zoals: 
- 10% korting bij Bever
- 15% korting op materiaalhuur bij Base-camp.nl
- Tot 25% korting in klimhallen op entree en sportklimcursussen
- 5x per jaar ‘Hoogtelijn’, hét allround klim- en bergsporttijdschrift van Nederland
- Korting bij Snowworld 

 

Ben je zelf al aangemeld bij de NKBV? Vul tijdens de inschrijving jouw NKBV nummer in. 
Nog niet aangemeld bij de NKBV? Regel dit eerst voordat je je aanmeldt bij JKV Cocon! Dit kan via deze site. Kies voor Lidmaatschap en eventueel reisverzekering en klimjaarkaart.

 

Contributie JKV Cocon
De contributie voor het gehele seizoen bedraagt €240. Dit bedrag is exclusief de NKBV contributie die verplicht is voor een JKV Cocon lidmaatschap.
Voor de betaling van de contributie heeft u de keuze uit betaling van het volledige bedrag aan het begin van het seizoen of betaling in vier gelijke termijnen (van €60). Wanneer u kiest om het gehele contributiebedrag in één keer te betalen heeft u de keuze dit bedrag via automatische incasso te laten afschrijven of zelf het bedrag voor het begin van het seizoen over te maken op de rekening van JKVCocon. Indien u ervoor kiest in vier termijnen te betalen dient u gebruik te maken van automatische incasso. Wanneer u gebruik maakt van automatische incasso dient u dit in onderstaand inschrijfformulier aan te geven.

 

Inschrijfformulier
Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. Bij velden als e-mailadres, naam ouders of telefoonnummer kunnen meerdere adressen, namen of nummers ingevuld worden door ze te scheiden met een komma.

 

  

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*


Ogenblik a.u.b. ...