Evenementgegevens

Evenement: Toprope dag Ardennen

Naam Toprope dag Ardennen Locatie
Begindatum 16-09-2017 Einddatum 16-09-2017
Aanvang 12:00 Einde 17:00
Bijzonderheden
Meer info. Klik hier
Omschrijving

Beste klimmers en ouders/verzorgers,

 

We hebben laatst iets nieuws geïntroduceerd wat we regelmatig gaan doen:

 

Toprope klimmen in de rotsen!

 

Als we zien dat er goed weer voorspeld is, zal er een mail verstuurd worden (korte termijn dus) met welke dag we eropuit trekken. Het is dan de bedoeling dat iedereen zich inschrijft via de website EN een klimjaarkaart aanschaft bij de NKBV. Je moet namelijk een klimjaarkaart hebben om in de Ardennen te mogen klimmen. Deze kost 20 euro per jaar, daarnaast vragen wij nog 10 euro per deelnemer om onze kosten dekkend te maken (vervoer vrijwilligers, organisatievergoeding en gebruik van materiaal). Mocht er nu een paar dagen vooraf toch ineens slecht weer voorspeld worden dan kan het zijn dat we het alsnog afzeggen.

 

Tijdens de klimdag zullen de vrijwilligers eerder aanwezig zijn om alvast wat routes uit te kiezen en toprope touwen in te hangen. Iedereen komt dan op eigen gelegenheid naar de Ardennen, wij kunnen uiteraard wel bemiddelen bij het regelen van vervoer. Bij aankomst zal de instructeur uitleggen hoe het in zijn werk gaat en wat de regels zijn. Daarna gaat iedereen lekker toprope klimmen, dus het touw hangt al in de wand, net als in de klimhal. Degenen die op de middelbare school zitten mogen elkaar in drietallen gaan zekeren, jongere kids mogen gezekerd worden door hun ouders als deze een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope hebben of anders worden ze gezekerd door onze vrijwilligers of door oudere kids. Wanneer je honger krijgt pak je je lunchpakketje en ga je zelfstandig lunchen, wij nemen niets te eten of drinken mee! Nadat iedereen klaar is met klimmen ruimen de vrijwilligers alle materialen weer op en vertrekt iedereen weer richting huis.

 

Korte samenvatting:

Wat: klimmen in de rotsen!

Waar:  Klimmassief Hotton, 6990 Hotton, België.

Wanneer: 16 september 2017

Wie: alle coconners.

Inschrijven: via de website (inloggen of via google forms)

Verplicht aanvragen en meenemen: klimjaarkaart NKBV 20 euro.

Ook meenemen: eigen klimmateriaal en helm als je dit hebt, lunchpakket, drinken.

Vervoer: zelf regelen, al kunnen wij wel helpen natuurlijk.

Kosten: 10 euro.

Aantal plekken: 15, dus wees er snel bij!

 

Voor vragen kan je altijd mailen. Als je graag wil bellen kan je een verzoek mailen en dan bel ik je (ik heb onhandige werktijden).

 

Met vriendelijke groet,

 

Julie Meeuwissen

Activiteitenteam Cocon

 

 

 Ogenblik a.u.b. ...