Evenementgegevens

Evenement: Cocon Klimweek

Naam Cocon Klimweek Locatie Ardeche
Begindatum 14-07-2018 Einddatum 21-07-2018
Aanvang Einde
Bijzonderheden
Omschrijving

Vorig jaar hebben we een aloude Cocon traditie nieuw leven ingeblazen, met het zomerkamp in Arco in Italië. Omdat dit logistiek toch een erg grote uitdaging is gebleken en Melvin graag een nieuw jaartal in de grot wil kerven.... ???? Gaan we dit jaar naar het prachtige Casteljau aan de schilderachtige rivier de Chassezac in de Ardeche. Voor ons bekend terrein, maar voor jullie helemaal nieuw.

Dus bereid je voor op waanzinnig goed klimmen op franse rotsen, in een grot, boven het water, zwemmen in een rivier met zwembad achtige stroomversnellingen, een campingbaas met een hele lelijke hond en natuurlijk heeeeel veel baguettes!!!

Tijdens deze vakantie zullen we kamperen op Camping Les Blaches. (http://www.camping- casteljau.fr/en/)
Vanaf deze camping zullen we verschillende gebieden in de omgeving bezoeken.

Het wordt een unieke week, die je nooit meer zal vergeten!

Wanneer

Vrijdag 13 juli vertrekken we ’s avonds.
We komen zaterdag 21 juli laat weer terug.

Kosten

De klimweek in de zomervakantie kost €390,-
Dit is inclusief het vervoer van en naar Frankrijk, de camping, alle maaltijden, voldoende ervaren instructeurs en materialen om veilig buiten te kunnen klimmen.

Inschrijven

Voor deze week geldt een maximum aantal deelnemers. Dus schrijf je snel in!!
Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni.

Aanvullende informatie

Aan alle deelnemers wordt tijdig een informatieboekje verstrekt met daarin alle benodigde informatie voor klimmers en het thuisfront en de definitieve deelnemerslijst.
Daarnaast zal vrijdag 29 juni om 19:00 een informatieavond worden georganiseerd voor deelnemers en ouders.

Wil je nu al wat meer informatie dan kun je onze facebookpagina bezoeken voor verslagen enfoto’s van voorgaande jaren. Bijna alle trainers zijn zelf een keer als instructeur of als deelnemer mee geweest met een klimweek en kunnen je alle ins en outs vertellen van een klimweek met Cocon. Verder mag je ons altijd mailen.Ogenblik a.u.b. ...