Evenementgegevens

Evenement: Cocon Klimdag Ardennen

Naam Cocon Klimdag Ardennen
Locatie nog onbekend
Begindatum 29-07-2018 Einddatum 29-07-2018
Aanvang 11:00 Einde 16:00
Bijzonderheden
Omschrijving

Beste klimmers en ouders/verzorgers,

 

We gaan weer een dagje in de rotsen klimmen! Het is de bedoeling dat iedereen zich inschrijft via de website EN een klimjaarkaart aanschaft bij de NKBV. Je moet namelijk een klimjaarkaart hebben om in de Ardennen te mogen klimmen. Deze kost 20 euro per jaar, daarnaast vragen wij nog 10 euro per deelnemer om onze kosten dekkend te maken (vervoer vrijwilligers, organisatievergoeding en gebruik van materiaal). Mocht er nu een paar dagen vooraf toch ineens slecht weer voorspeld worden dan kan het zijn dat we het alsnog afzeggen of verplaatsen naar een klimhal in de buurt van Breda of Den Haag.

 

Tijdens de klimdag zullen de vrijwilligers eerder aanwezig zijn om alvast wat routes uit te kiezen en toprope touwen in te hangen. Iedereen komt dan op eigen gelegenheid naar de Ardennen, wij kunnen uiteraard wel bemiddelen bij het regelen van vervoer. Bij aankomst zal de instructeur uitleggen hoe het in zijn werk gaat en wat de regels zijn. Daarna gaat iedereen lekker toprope klimmen, dus het touw hangt al in de wand, net als in de klimhal. Degenen die op de middelbare school zitten en hun klimvaardigheidsbewijs indoor toprope hebben mogen elkaar in tweetallen gaan zekeren, jongere kids mogen gezekerd worden door hun ouders als deze een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope hebben of anders worden ze gezekerd door onze vrijwilligers of door oudere kids. Wanneer je honger krijgt pak je je lunchpakketje en ga je zelfstandig lunchen, wij nemen niets te eten of drinken mee! Nadat iedereen klaar is met klimmen ruimen de vrijwilligers alle materialen weer op en vertrekt iedereen weer richting huis.

 

Korte samenvatting:

Wat: klimmen in de rotsen!

Waar: Ardennen, exacte locatie nog onbekend.

Wanneer: zaterdag 29 juli 2018 van 11:00 tot ongeveer 16:00

Wie: alle coconners.

Inschrijven: via de website (inloggen)

Verplicht aanvragen en meenemen: klimjaarkaart NKBV 20 euro.

Ook meenemen: eigen klimmateriaal en helm als je dit hebt, lunchpakket, drinken.

Vervoer: zelf regelen, al kunnen wij wel helpen natuurlijk. Eddo en Anna zoeken ook nog een lift, dus als je plek over hebt horen we het graag.

Kosten: 10 euro.

Aantal plekken: 8, dus wees er snel bij!

 

Voor vragen kan je altijd mailen. Als je graag wil bellen kan je een verzoek mailen en dan bel ik je.

 

Met vriendelijke groet,

 

Julie Meeuwissen

Activiteitenteam CoconOgenblik a.u.b. ...